Welkom bij onze privé workshop kaarsen maken!Workshop kaarsen maken

Tijdens deze workshop leer je hoe je zelf prachtige en unieke kaarsen kunt maken die perfect zijn voor elke gelegenheid. Wij zullen je bij elke stap van het proces begeleiden, en je word ook voorzien van alle materialen en gereedschappen die je nodig hebt.

Kaarsen zijn niet alleen een praktische manier om een ruimte te verlichten maar ook een manier om sfeer en gezelligheid te creëren!

In deze workshop leer je de verschillende soorten kaars wax, lontjes, kaars glazen en uiteraard de technieken om kaarsen te maken. De belangrijkste processen hierbij zijn de juiste verhoudingen, temperaturen en hoe je kleurstoffen en geuroliën op de juiste manier kunt toevoegen. We hebben een breed scala aan opties beschikbaar, dus je kunt je creativiteit de vrije loop laten.

De prive workshop duurt 2 uurtjes en kost per persoon €399,00. Deze workshop is gefocust op hetgeen wat je het liefst wilt leren en bestaat uit max 2 personen per groep. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met twee kaarsen twv €75,00 en je krijgt een starterkit twv € 25,00 mee.

Kortom of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met kaarsen maken. Onze privé workshop kaarsen maken is een geweldige manier om je vaardigheden te verbeteren en je creativiteit te laten bloeien. Neem een schort mee, boek nu je plek en ontdek de magie van kaarsen maken!

Contact

Heb je zelf verder nog vragen of speciale verzoeken, laat dat ons weten via de contact pagina. Wil je een workshop inplannen, stuur mij dan een mail op info@soisbellecandle.nl

 

Per maart worden er weer workshops ingepland!

Heb je verder nog vragen of speciale verzoeken, laat dat ons weten via de contact pagina!