Workshop Kaarsen Maken Workshop kaarsen maken

Heb je altijd al willen leren hoe je je eigen kaarsen kunt maken? Wil je misschien zelfs een kaarsenbedrijf starten? Doe dan mee aan onze uitgebreide workshop waar we je alle basisvaardigheden leren die je nodig hebt om prachtige kaarsen te maken en je eigen bedrijf op te zetten!

Tijdens deze workshop leer je hoe je zelf prachtige en unieke kaarsen kunt maken die perfect zijn voor elke gelegenheid. Wij zullen je bij elke stap van het proces begeleiden, en je word ook voorzien van alle materialen en gereedschappen die je nodig hebt.

Naast de praktische vaardigheden, geven we je ook waardevolle tips om een succesvol kaarsenbedrijf te starten. Van het vinden van je nichemarkt tot het opzetten van een merk, we begeleiden je stap voor stap.

Leer hoe je je kaarsen kunt verkopen, zowel online als offline. We bespreken platforms zoals Etsy, Instagram, en markten, en geven je tips over hoe je prachtige productfoto’s maakt en je klantenkring opbouwt.

Deze workshop is perfect voor beginners die geïnteresseerd zijn in kaarsen maken en voor degenen die erover denken om hun eigen bedrijf te starten. Of je nu gewoon een nieuwe hobby wilt oppakken of de sprong wilt wagen naar het ondernemerschap, deze workshop geeft je de tools en kennis die je nodig hebt om succesvol te zijn!

De prive workshop duurt 2 uurtjes en kost per persoon €399,00. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met twee kaarsen twv €75,00 en je krijgt een starterkit twv € 25,00. Neem een schort mee, boek nu je plek en ontdek de magie van kaarsen maken!

Contact

Heb je zelf verder nog vragen of speciale verzoeken, laat dat ons weten via de contact pagina. Wil je een workshop inplannen? Stuur mij dan een mail op info@soisbellecandle.nl

 

 

Heb je verder nog vragen of speciale verzoeken, laat dat ons weten via de contact pagina!